Olivia Anselmo

Olivia har danset hos gaardbodans siden år 2000 og begyndte at undervise i 2010. Hun har gennem årene udviklet sin helt egen stil, bedst kendt som Eksperimental Hip Hop, hvor hun lægger stor vægt i, at give plads til, elevernes individuelle udtryk og bevægelsesmønster. Hun har også undervist på Danseuddannelsen v. Sara Gaardbo, BGI Akademiet, Hotstepper, Merrydance Summer Camp. 
 
Hun har arbejdet professionelt med dans, medvirket i musikvideoer, reklamer, teater, danseforestillinger m.m. siden 2005.
 
Fra 2008-2014 dansede hun til bla.a. liveshows og tv for en bred vifte af de store danske kunstnere. 
 
I 2011+2012 medvirkede hun i Sommerballetten v. Bellevue Teatret
 
Fra 2014-2015 var hun en del af Freestyle Phanatix, hvor hun medvirkede i den turnerende danseforestilling, “TOBI”, som også spillede fast på Teater Zeppelin, medvirkede i MINIMUM / DÚNÉ kampagne og legede med at arbejde som model for bla.a. Cecilie Copenhagen. 
 
I 2016 med-koreograferede hun to shows til DANCE på Bellevue Teateret og lavede musikvideoer for Rasmus Seebach, Saint Cava, Emil Kruse og Benal. 
 
I 2017 lavede hun en verdensomspændende reklame for Bang & Olufsen, koreograferede diverse musikvideoer med Tone Reumert og optrådte til DK Har Talent for både ANYA og Fallulah
 
Siden har hun fokuseret på at udvikle sig inden for undervisningen, ved fx. at træne hos Dana Foglia Dance i Amsterdam og koreografere musikvideoer for bla.a. Barbara Moleko, Ea Kaya, KVR m.fl. hvor hun har taget en masse af de unge talenter fra gaardbodans i brug. Hun har også bevæget sig uden for dansens rammer ved fx at koordinere modeshow til CPH Fashion Week. 
 
Hun har optrådt til Detour Urban Dance Festival i 2015 og 2017 for hhv. Ronni Morgenstjerne og Baby Blood og i 2018 skal hun lave sit helt eget show

by Blood og i 2018 skal hun lave sit helt eget show. 

 
      

 

  struenseegade 15 a, 5.th., 2200 københavn n +45 35361180 info@gaardbodans.dk