Jens Schyth
Brøndum

Modtog sin klassiske træning i Colorado, USA (2001-2010) og valgte derefter at blive uddannet fra Den Danske Scenekunstskole København: Moderne Danselinje årgang 2015.

Fast kompagni danser hos SitaOstheimerCompany, som har bragt bla. forestillingen MOLIMO til internationale scener så som: Dock11 (Berlin, Tyskland) Deltebre Dansa Festival (Deltebre, Spanien) mm..

Jens er den nuværende kunstneriske leder for DeLeónCompany, som blev skabt i 2013. DeLeónCompany har bl.a. spillet forestillingerne ”Ocean of Our Motion” og ”Sun Dogs” rundt på diverse danske scener siden 2013.

I Danmark har Jens fået muligheden for at arbejde med koreografer som fx Stephanie Thomasen (Uppercut Danseteater) René Vinter (Øster Gasværk/Bellevue) og Anja Gaardbo (Bellevue & Folketeatret), som har været med til at skabe Jens’ professionelle base i København. Igennem undervisning har Jens været med til at uddanne 5 årgange hos Danseuddannelsen v. Sara Gaardbo og Copenhagen Contemporay Dance Education. Desuden har Jens været en fast del af gardbodans’ TALENT undervisningsteam siden 2015.

Jens har en stærk teknisk baggrund og elsker at undervise. I timerne fokuserer han på at få den individuelle danser frem gennem impro/freestyle teknikker kombineret med teknikker fra klassiske stilarter som contemporary og ballet.

Timerne starter med en opvarmning som gennemarbejder hele kroppen og giver en fysisk forståelse gennem tekniske øvelser både som floorwork og over gulvet. Jens’ koreografi giver eleverne mulighed for at teste det lærte af i et kreativt miljø fyldt med energi, musikalitet, og åbenhed

 

Jens Schyth
Brøndum

Je

 
        struenseegade 15 a, 5.th., 2200 københavn n +45 35361180 info@gaardbodans.dk