gaardbodans har i mange år som danseskole imponeret med sin professionelle og ambitiøse tilgang til sine afsluttende forestillinger.

gaardbodans fremhæver det kunstneriske mod hos børn og unge gennem tilliden og troen på den enkelte elev. gaardbodans har med sin helt unikke profil igennem mange år skabt et attraktivt udtryk og et spirende miljø hos bl.a. helt unge dansetalenter. Derfor åbner gaardbodans nu et helt nyt initiativ under ledelse af Anja Gaardbo – KOMPAGNIET  og JUNIOR KOMPAGNIET- en arbejdsform som længe har eksisteret i skolens regi, men aldrig som et officielt tilbud,

KOMPAGNIERNE er skabt ud fra en gennemgående ideologisk tankegang, der tilstræber en undervisning på et højt professionelt og kunstnerisk plan. Projektet har til hensigt at udvikle dansernes kreativitet under trygge rammer, med tid til fordybelse og fælles udforskning af nye universer og udtryk.

KOMPAGNIERNE arbejder fokuseret med danserne og deres personlige udtryk, og det tydeliggøres for den enkelte elev, at der eksisterer en målrettet, disciplineret og seriøs arbejdsform. Vi har derfor allieret os med nogle af Danmarks bedste dansere, undervisere og koreografer, som vil undervise i forskellige genre inden for dansen.

KOMPAGNIERNE vil blive brugt i forskellige sammenhænge, hvor gaardbodans optræder.

KOMPAGNIERNES første store mål er at skabe en forestilling i december måned 2019 på Dansekapellet i København.
 

JUNIOR KOMPAGNIET er for de helt unge dansetalenter mellem 12 og 16 år

KOMPAGNIET er for unge dansetalenter mellem 16 og 22 år

Hvad kræver det:

For at blive optaget skal du have danset i mange år og have en disciplineret tilgang til opgaven.

KOMPAGNIERNE skal kombineres med minimum 3 eller flere hold i sæson 2019/20 på gaardbodans. Pris 1.600 kr. pr. måned (ubegrænset). Betales i 5 rater af 3.200 kr. Tilmeldingen er bindende for 10 mdr. og kan kun ophæves pga. alvorlige skader. KOMPAGNIERNE holder pause januar og februar 2020, i den periode danser man ubegrænset på studiet.

Der opkræves 600 kr. for kostumer og div. omkostninger i forbindelse med forestillingen i december 2019.

Hvis gaardbodans udvider sæsonen pga. af Afslutningsshowet  2020 betales der 1.600 for juni måned, samt 600 kr. for detagelse i showet. Deltagelse er frivillig.

Optagelse på KOMPAGNERNE sker efter aftale med Anja Gaardbo telefon +45 24 413224.