gaardbodans har i mange år som danseskole imponeret med sin professionelle og ambitiøse tilgang til sine afsluttende forestillinger.

gaardbodans fremhæver det kunstneriske mod hos børn og unge gennem tilliden og troen på den enkelte elev. gaardbodans har med sin helt unikke profil igennem mange år skabt et attraktivt udtryk og et spirende miljø hos bl.a. helt unge dansetalenter. Derfor åbner gaardbodans nu et helt nyt initiativ under ledelse af Anja Gaardbo – KOMPAGNIET- en arbejdsform som længe har eksisteret i skolens regi, men aldrig som et officielt tilbud,

KOMPAGNIET er skabt ud fra en gennemgående ideologisk tankegang, der tilstræber en undervisning på et højt professionelt og kunstnerisk plan. Projektet har til hensigt at udvikle dansernes kreativitet under trygge rammer, med tid til fordybelse og fælles udforskning af nye universer og udtryk.

KOMPAGNIET arbejder fokuseret med danserne og deres personlige udtryk, og det tydeliggøres for den enkelte elev, at der eksisterer en målrettet, disciplineret og seriøs arbejdsform. Vi har derfor allieret os med nogle af Danmarks bedste dansere, undervisere og koreografer, som vil undervise i forskellige genre inden for dansen.

KOMPAGNIET vil blive brugt i forskellige sammenhænge, hvor gaardbodans optræder.

KOMPAGNIETS første store mål er at skabe en forestilling i starten af december måned 2017 på Dansekapellet i København.

KOMPAGNIET er for de helt unge dansetalenter mellem 16 og 22 år og som alle skal aflægge audition for at blive optaget.

Hvad kræver det:

For at blive optaget skal du have danset i mange år og have en disciplineret tilgang til

 

 

opgaven.

Tilmelding til audition den 13. August 2017 kl,: 14:00 
Du kan tilmede dig her

KOMPAGNI holdet skal kombineres med minimum 3 eller flere hold i sæson 2017/18 på gaardbodans. Pris 1.500 kr. pr. måned (ubegrænset). Betales i 5 rater af 3.000 kr.

Der opkræves 500 kr. for kostumer og div. omkostninger i forbindelse med forestillingen i december 2017

 


 

 

 

 

 

           struenseegade 15 a, 5.th., 2200 københavn n +45 35361180 info@gaardbodans.dk